Nole zaigrao srpsko kolo u emisiji Džeja Lenoa VIDEO

Glas Srpske
Nole zaigrao srpsko kolo u emisiji Džeja Lenoa VIDEO

Prvi reket svijeta Novak Đoković još jednom se pokazao kao najbolji ambasador Srbije. Naime, gostujući u utorak uveče u emisiji jednog od najpoznatijih TV voditelja u SAD, Džeja Lenoa, Nole je kao svoje goste doveo srpsko kulturno-umjetničko društvo. Oni su odmah zaigrali srpsko kolo. U jednom momentu u kolo se uhvatio i Nole.

To nije ostavilo ravnodušnim ni gošću, glumicu Kejti Holms, koja je odmah stala do njega i domaćina emisije Lenoa.  

Šarmer Novak Đoković još jednom je podigao publiku na noge. A kolika je njegova popularnost u Americi pokazao je srdačni aplauz kojim su gledaoci u studiju nagrađivali svaku njegovu duhovitu rečenicu i gest.

Najpopularniji Srbin današnjice ispričao je voditelju da je tajna njegovog uspjeha, između ostalog, i u odricanju od njemu omiljene hrane - hljeba, zbog glutena koji sadrži.

- Možete da zamislite kako je meni kada u Beogradu, gde na svakom ćošku imate pekare, ujutro, u povratku iz provoda, gledam drugove koji "navale" na vrući hleb i burek - ispričao je Đoković američkim gledaocima.

Pobjednik Vimbldona je na pitanje voditelja "kakvog je ukusa bila trava koju je probao po završetku finalnog meča", odgovorio - "Da znate, uopšte nije loša".

Na konstataciju Lenoa da ima podršku političara svoje zemlje koji ga smatraju najuspješnijim ambasadorom Srbije na svijetu, Đoković je rekao da je podrška zaista velika.

- Treba da dođete u Srbiju da vidite kako jedni druge podržavamo - dodao je Nole.

Dotakli su se i pjevanja za koje Nole priznaje da mu nije jača strana, a za šta je Džej Leno kao dokaz imao spreman video-klip Noleta kako pjeva karaoke.

Bogatstvo ličnosti 24-godišnjeg Beograđanina prosto je izbijalo iz svake njegove rečenice u razgovoru sa popularnim voditeljem.

Svaku temu koju je Džej Leno načeo naš teniser je "apsolvirao" uz neodoljivi šarm.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana