Nole srušio Fejsbuk

Agencije
Nole srušio Fejsbuk

BEOGRAD - Aplikacija na Fejsbuk stranici „Foto-putovanje sa Novakom” izazvala je haos jer ju je koristilo čak 416 posjetilaca u sekundi, pa je stopirana, prenose agencije.

- Ljudi, izgleda da smo prejaki za Fejsbuk - napisao je Nole na svojoj stranici.

Najpopularnija društvena mreža nije mogla da izdrži tako veliki priliv fanova, koji su nagrnuli da isprobaju aplikaciju „Foto-putovanje sa Novakom” i tako izazvali tehnički problem.

Za manje od dva časa, koliko je bila dostupna, aplikaciju je posjetilo više od pola miliona korisnika!

Rekord je bio 416 posjeta u sekundi, a svako je pokušavao da napravi fotografiju s omiljenim sportistom u dve varijante: u srednjovijekovnom okruženju i u sadašnjosti.

 - Imamo najjaču bazu fanova, hvala vam na tome! Napravili smo preveliki protok za kratko vreme i oni su odlučili da nakratko isključe aplikaciju. Radimo na tome i nadamo se da će sve biti u redu za nekoliko sati ili dana i da ćemo ponovo moći da pravimo najveći fan foto-album na svetu. Veoma sam uzbuđen! - poručio je Đoković.

Pošto se tako velika aktivnost na Fejsbuku dešava rijetko, administratori društvene mreže odlučili su da provjere autentičnost naloga da se ne bi desilo da je on hakovan.

Opet ću videti Maradonu

Novak Đoković izjavio je da bi tokom boravka na turniru u Dubaiju trebalo da se vidi sa legendarnim Dijegom Armandom Maradonom, koji je trenutno trener Al Vaslija iz Abu Dabija. Nole je istakao da su već imali priliku da se malo druže pred Novu godinu i da je na njega Argentinac ostavio izuzetan utisak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana