Nole i Jelena večerali u mrklom mraku

Glas Srpske
Nole i Jelena večerali u mrklom mraku

Tri dana pred početak Vimbldona, Novak Đoković je upriličio malo iznenađenje svojoj djevojci Jeleni Ristić, koja je proslavila 25. rođendan. I to kakvo iznenađenje! Najbolji srpski teniser izveo je dragu u otmeni londonski restoran "Don le Nuar" (U mraku), na romantičnu večeru, a vrhunac večeri bio je obrok, koji je atraktivni par pojeo u potpunom mraku.

Novak i Jelena odlučili su da uživaju u ukusima i mirisima hrane, koji su, prema riječima gastronomskih stručnjaka, intenzivniji u mraku.

- Jeli smo u mraku i služio nas je slijepi konobar. Bilo je to nevjerovatno iskustvo. Znajte da takav restoran zaista postoji i da nijedna večera, na kojoj sam bio ranije, ne može da se poredi sa ovom. Slepi konobar, meni iznenađenja… Sve je bilo fenomenalno, a probali smo čak tri ili četiri različite vrste jela - pohvalio se Đoković navijačima putem "Fejsbuka" i "Tvitera".

Poznati restoran "U mraku" spada u jedan od najskupljih u prestonici Engleske, ali zato nudi gostima potpunu atmosferu i uživanje u mirisima i ukusima najfinije hrane.

Vlasnici se hvale da mušterijama omogućuju potpunu zabavu, ali i da su njihovi klijenti mnogo opušteniji, kako tokom večere, tako i tokom razgovora, koji u mraku, tvrde oni, ima drugačiji prijem kod učesnika. Ko zna, možda su u svoj onoj tami Nole i Jelena razgovarali i o vjenčanju, koje se očekuje u sljedećem periodu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana