Noge koje vrijede milione!

Agencije
Noge koje vrijede milione!

Svijet će sada mnogo drugačije gledati na (noge) Stejsi Kibler jer je priznala da je osigurala svoje 105,5 centimetara duge, sportski izvajane donje ekstremitete.

Nije tajna da su noge oduvijek bile njen najjači adut, ali malo ko je znao da one vjerovatno vrijede milione.

Upravo su izvajani donji ekstremiteti bivše profesionalne rvačice Stejsi Kibler, ovde mnogima poznate samo kao (ipak dojučerašnje) djevojke holivudske superzvijezde Džordža Klunija, bili u centru pažnje u šou-programu Džimija Felona.

Bez obzira na to što je cjelokupnom svojom pojavom – u tjesnoj crnoj mini-haljini i visokim bronzanim potpeticama – izmamila uzdahe muškog, ali i ženskog dijela publike, noge su bile i ostale u fokusu tokom višeminutnog ćaskanja.

Možda i zato što je priznala da ih je osigurala! Da, baš kao i Hajdi Klum. Samo što je Hajdi otvoreno priznala da je to učinila za dva miliona dolara.

Stejsinih 211 centimetara, koliko ukupno ima u nogama, takođe „mnogo vrijede", samo što je ona elegantno preskočila taj intimni detalj.

„Morate obaviti mnogo fizičkih testova, kao i papirologije... To je nešto što sam davno uradila", ostala je zagonetna visoka rvačica. 

Čini se da je priča o njenoj novoj kulinarskoj takmičarskoj TV emisiji Supermarket superstar, u kojoj će debitovati u ponedjeljak, bila potpuno „neprikladna i nekako suvišna" uz njen stajling i, naravno, noge. 

Gostovanje svakako nije moglo da prođe bez pitanja o svežem raskidu sa starim zavodnikom Klunijem.

Kiblerova je ne baš drage volje odgovorila samo da se nisu rastali zbog „starog spora o vjenčavanju i djeci".

„Svi koji me znaju svijesni su da je to najsmješniji deo priče. To mi je posljednje bilo na pameti. O tome nismo diskutovali."

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana