Nju je prevario dečko? Nemoguće!

Agencije
Nju je prevario dečko? Nemoguće!

Kako navode mediji, Keli Bruk je ostavila dečka Denija Kiprijanija nakon što je pronašla poruke koje je slao drugoj djevojci.

Tridesettrogodišnja Keli bila je užasnuta kada je pronašla poruke koje je slao drugoj ženi u njegovom mobilnom telefonu i to samo par dana nakon što su se vratili sa zajedničkog ljetovanja, navodi "San"...

Mediji tvrde da je poznati ragbi igrač slao poruke Stejsi Simkoks, a i viđao se sa drugim ženama otkako su se on i Keli ponovo pomirili. Inače, par je već jednom raskidao.

Kada je Keli vidjela poruke, ona je otjerala Denija iz svoje kuće u Londonu i obrisala sve skorašnje fotografije sa njim na Instagramu, te okačila jednu na kojoj piše: "Neki ljudi dođu u tvoj život kao blagoslov, a drugi kao lekcija"

Izvjesna Stejsi kojoj je Deni slao poruke, kaže da ništa nije imala sa njim. Štaviše, uznemiravao ju je.

- Slao mi je poruke eksplicitne sadržine, govorio mi šta želi da mi radi i da se vidimo samo zbog seksa. Postajalo je učestalije i jednotavno je počeo da me uznemirava. Nisam mogla da vherujem, navela je Stejsi dodajući da već mjesecima odbija Denijeve pozive da se vide.

S druge strane prijatelji ga brane.

- Deni je slomljen. Ne može da vjeruje šta je uradio i želi Keli nazad, navodi njegov prijatelj.

Vjerujemo da je sada kasno...

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana