Njen najprovokativniji selfi ikada

Agencije
Njen najprovokativniji selfi ikada

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan još jednom je pozirala gola, a neki kažu da je ovo do sada možda i najprovokativnija fotografija koju je napravila.

Bez fotošopa, filtera i uz dobro osvjetljenje, Kim je pozirala gola u petom mjesecu trudnoće kako bi napravila jedan selfi kojim je ućutkala sve one koji nisu vjerovali da je u drugom stanju.

Otkako je objavila da je trudna, pojavile su se spekulacije da će njeno drugo dijete na svijet da donese surogat majka, ali Kim je odlučila da stane na put ovim glasinama.

"Prvo kažu da sam previše mršava i da sigurno lažiram trudnoću, a onda kažu da sam previše velika i da ponovo lažiram. Nekada me fotografi uslikaju prije nego što jedem pa onda ispadnem mršavija, a nekada poslije kada izgledam veće. Sve je to dio procesa. Svi dobro znate da bih snimala momenat da sam se odlučila za surogat majku. Svako tijelo je drugačije, svaka trudnoća je drugačija. Naučila sam da volim svoje tijelo u svakom obliku. Još više ću da porastem, ali i to je lijepo. Blagoslovena sam što sam uopšte trudna i što za sada nemama nikakvih problema. Takođe, kažu da telo drugačije nosi dejčaka nego djevojčicu. Šta god da je, ja sam zahvalna Bogu za ovo čudo, a šta god da nastaviote da pričate, sada me zaista neće doticati", poručila je Kim kraj fotografije.

First they say I'm too skinny so I have to be faking it...Now they say I'm too big so I have to be faking it...SMH! Some days I'm photographed before I eat & look smaller, some days I've just eaten & I look bigger. It's all a part of the process. I think you all know me well enough to know I would document the process if I got a surrogate. Everyone's body is different, every pregnancy is very different! I've learned to love my body at every stage! I'm going to get even bigger & that's beautiful too! I'm blessed to even be pregnant & even luckier to not have preeclampsia as far as I know, so I don't have the swelling issue this time! They also say your body carries a boy different than a girl! Whatever the case may be I'm grateful to God for this miracle & no matter what rumors or comments you throw my way this time they truly don't affect me! #NoFilter #NoPhotoShop #GoodLighting

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana