Nives Celzijus - Toni, oprosti Džonu

Glas Srpske
Nives Celzijus - Toni, oprosti Džonu

Hrvatska starleta i supruga fudbalera Dine Drpića Nives Celzijus javno je savjetovala prevarenu Toni da treba da oprosti "švrljanje" svom dragom Džonu Teriju, kapitenu fudbalera Čelzija.

"Da, draga. Naravno da ćeš oprostiti Džonu prevaru, jer si oduvijek znala da te vara. Jer ćeš na konto te šokantne ljubavne afere vidjeti svoju guzu u novinama, što obožavaš, jer će se Džonić isprsiti da te oraspoloži, kupiće ti brdo neplaniranih poklona, možda novi auto, a možda i napokon kuću prepiše na tebe", napisala je Nives u blogu na svom sajtu (www.nivescelsius.de) i dodala da bi ona bila milionerka da se rodila u Engleskoj.

Kontroverzna Nives, koja je i sama u braku sa fudbalerom, pojasnila je zašto oni ne prezaju od varanja svojih supruga.

"A znaš da ako odeš, dobićeš ono što ti pripada (koji milion), ali bićeš samo bivša žena Džona, a nisi toliko dobra riba da ćeš nakon toga osvojiti nekog boljeg fudbalera, što opet znači da ćeš kao bivša vrlo brzo pasti u zaborav, dok će se Džoni nakon tri mjeseca patnje zašepuriti sa nekom prelijepom manekenkicom željnom svojih pet minuta slave i pridobije sve britanske naslovnice. A i sama si svjesna da ti je 'upala kašika u med' i da se kojim slučajem nisi udala za Džona bila bi sasvim prosječna žena o kojoj danas ne bi čitali u cijelom svijetu … A to ne želiš…."

Na kraju je Nives napisala jasnu poruku Toni Teri koja se nalazi na odmoru u Dubaiju.

"Zato svi mi znamo da ćeš oprostiti Džonu. I zato novinari, ne zamarajte nas nevažnim vijestima i ne potcjenjujte našu inteligenciju. Eventualno ako imaš alternativu u obliku Kristijana Ronalda, što nemaš, možda bi odlučila da ne oprostiš Džonu… I to je razlog zašto fudbaleri varaju žene. Znaju da nikad neće biti propisno kažnjeni, znaju da nema posljedica. Koji evro više na poklon… ali to se ionako podrazumijeva. A kad pogledam kako izgledaju ljubavnice britanskih fudbalera, pomislim, hrvatske sponzoruše… Gdje vam je pamet? Dajte mira malo našim fudbosima jer od njih nemate ništa i a da se bacite na britanske fudbalere… gdje bi vam bio kraj?"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana