Nisam u stanju da budem s nekim duže od pola godine

Agencije
Nisam u stanju da budem s nekim duže od pola godine

Latino glumica Mišel Rodrigez priznala je za magazin „ Iterview“ da ne uspijeva da održi duge veze i da trenutno ne može sebe da zamisli kao majku.

Na pitanje kako uspijeva da uslaglasi karijeru i privatan život Mišel koja je bila u vezi sa Zakom Efornom, ali je dovođena u vezu i sa manekenkom Karom Delevinj nakon što je otvoreno priznala da je biseksualka, rekla je:

"Pogledajte mene! U mom životu apsolutno ništa nije konstantno. Ja sam vuk samotnjak. Pomisao na dugu vezu? Šta da vam kažem...nisam uspjela da izdržim s nekim duže od šest mjeseci“, rekla je Mišel.

Kada su djeca u pitanju, za glumicu filmskog hita "Fast and Furious“ još uvijek nije vrijeme za to iako ima trideset i šest godina.

"Djeca? To još uvijek nije za mene. Vjerovatno ću se opredjeliti za surogat majku. Želim da se to ostavri na način na koji samo ja želim i to je razlog zašto ovoliko dugo čekam. Ne bih da rizikujem posljednje godine mladosti u svojoj karijeri zbog djece. Nisam željela da zbog djeteta kasnije žalim zašto se nisam ostvarila tamo gdje sam željela“, objasnila je glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana