Nina Badrić na Evrosongu

Glas Srpske
Nina Badrić na Evrosongu

Popularna pjevačica iz Hrvatske Nina Badrić predstavljaće tu zemlju na Evrosongu 2012, objavila je Hrvatska radio-televizija, te ove godine u izboru pjevača za ovo popularno takmičenje potpuno zaobišla glas javnosti.

- Poslije dugo godina neučestvovanja na ovakvim manifestacijama, konačno sam prihvatila direktan poziv HRT-a sa velikim zadovoljstvom. Osjećam da imam kvalitetnu pjesmu u koju vjerujem i da je ovo trenutak u kome su se poklopile zvijezde i nebo. I HRT i ja daćemo sve od sebe da na najbolji mogući način predstavimo Hrvatsku na predstojećem Evrosongu - rekla je Nina Badrić.

Nina ne potcjenjuje takmičenje, čije će se finale ove godine održati u glavnom azerbejdžanskom gradu Bakuu.

- Imamo težak put kvalifikacija. Najprije moramo proći polufinalno takmičenje koje Hrvatska nije prošla posljednjih nekoliko godina, a onda ćemo razmišljati kako dalje. Ovo je za mene i čast i izazov, a mislim da je najvažnije biti svoj i imati kvalitetnu pjesmu. Radujem se svemu ovome i daj Bože da nas posluži ove godine i malo sreće - istakla je Nina.

Urednica zabavnog programa HRT-a Elizabet Homsi izjavila je da se nisu dvoumili između Badrićeve i Jelene Rozga.

- Nina je jedina koja je dobila moj direktan poziv i to zbog svoje impresivne muzičke biografije. Ovo se nije dogodilo preko noći, o svemu se pomno razmišljalo. Moja urednička želja bila je da za 20. "Doru" napravimo zaokret i izbjegnemo sve što smo do sada radili - dodala je Homsi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana