Nina Badrić: Kraj braka smatram porazom

Glas Srpske
Nina Badrić: Kraj braka smatram porazom

Hrvatska pjevačica Nina Badrić poslije tri godine braka razvodi se od supruga Bernarda Krasnića.

Nina i njen dugogodišnji dečko Bernard vjenčali su se tajno, u septembru 2006. godine, samo u prisustvu kumova u jednoj zagrebačkoj crkvi, a nekoliko dana kasnije napravljena je zabava za prijatelje u Istri.

- Poslije devet zajedničkih godina Bernard i ja se rastajemo. Smogli smo napokon snage i sami sebi priznali da su naše razlike nepomirljive i da je naše nerazumijevanje na žalost postala svakodnevica, a ne izuzetak. Za kraj našeg braka nisu krive treće osobe, nije bilo teških riječi ni svađa - rekla je Nina Badrić.

Ona je dodala da se od Bernarda emotivno udaljila.

- Žao mi je što je ovom braku došao kraj jer smo oboje čvrsto vjerovali u njega. Kraj svoga braka smatram svojim porazom i teško proživljavam sve ovo. Ali i porazi su sastavni dio života - kaže Nina.

Kako je rekla, razvod je sporazuman, a tvrdi da su oboje učinili sve što su mogli i znali kako bi spasili brak i da će pamtiti samo lijepe trenutke.

Tridesetsedmogodišnja Nina i pet i po godina mlađi Bernard izgledali su kao srećan i skladan par, a i u javnosti su se tako izjašnjavali.

Pjevačica je uvijek je osmijehom komentarisala svoj brak, uz poznatu krilaticu slavnih dama: Mlađe je slađe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana