Nikolina i Saša se više ne kriju

Agencije
Nikolina i Saša se više ne kriju

Kada je rekla da Sašu Kapora nikada neće ostaviti, Nikolina Kovač je izgleda to i bukvalno mislila, jer je na otvaranje jednog beogradskog kluba došla u pratnji svog novog momka, od koga se nije odvajala ni na minut, a prvi put su javno razmijenili i poljupce!

Novopečeni par je na svečanost u restoran "Palaco piti" došao zajedno, držeći se za ruke i do kraja večeri nije se razdvajao. Ipak, zbog brojnih fotoreportera u početku su štedjeli na poljupcima, a onda su se opustili i Kapor je prvi put poljubio svoju djevojku, ali samo u glavu.

I dok su ih ostale kolege iz "Zvezda Granda", koje su sjedile sa njima za stolom zadirkivale, njih dvoje su se stidljivo držali za ruke. A prilikom odlaska, Nikolina je odlučila da potvrdi svoje riječi i dokaže svima da nema namjeru da ostavlja svog dragog, te ga je strasno ljubila, a onda je i Saša prestao da se snebiva.

Ipak, njih dvoje nisu željeli previše da pričaju o ljubavi, te su nam samo rekli da ne žele da žure sa prognozama kada je njihova veza u pitanju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana