Nikolija zaprepastila Mirku Vasiljević

Agencije
Nikolija zaprepastila Mirku Vasiljević

Glumica Mirka Vasiljević ostala je zatečena u jednoj emisiji kada je vidjela ponašanje pjevačice Nikolije Jovanović koja je prije samo mjesec izgubila bebu. Naime, kako pišu srpski mediji, Nikolija se pojavila prošle nedjelje u izdanju koje niko ni najmanje nije očekivao s obzirom na strašan gubitak koji ju je zadesio prije nekoliko sedmica.

Kako je sama objavila na društvenim mrežama, pjevačica je u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu, ali u emisiji njeno ponašanje i izgled nisu odavali ni tugu ni depresiju. Ona je došla vidno raspoložena, što je Mirki Vasiljević, koja je nedavno rodila treće dijete, očigledno bilo čudno.

- Mirka je bila zabezeknuta kada je Nikolija nakon pristojne zlatne haljine obukla tigraste helanke, crni brushalter, obnažila stomak i izbacila grudi. Netremice ju je posmatrala, očito zbunjena. Priznaćete, ipak je rano za takve nastupe i oblačenje kad od strašnog gubitka bebe nije prošlo ni mesec. Ništa joj nije bilo jasno - govori izvor koji se našao na licu mjesta. Inače, Nikolija je i za vrijeme trudnoće nastupala zbog čega ju je majka njenog dečka Relje, s kojim je i čekala bebu, javno osudila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana