Nikolet Šeridan tužila producenta Domaćica

Glas Srpske
Nikolet Šeridan tužila producenta Domaćica

Američka glumica Nikolet Šeridan, jedna od zvijezda serije "Očajne domaćice", podnijela je tužbu protiv kreatora i producenta serije zbog navodnog napada i protivzakonitog završetka njenog učešća u seriji.

U tužbi, podnijetoj sudu u Los Anđelesu, Nikolet tvrdi da ju je producent Mark Čeri udario u lice na snimanju na lokaciji Vistirija Lejn u septembru 2008.

Glumica navodi da je Čerija nešto upitala u vezi sa scenarijem, a on je "odveo na stranu i snažno je šakom udario u lice i glavu", a kad je ona pobjegla u svoju prikolicu, on je došao "i preklinjao je da mu oprosti".

Kad je o incidentu obavijestila televiziju Ej-Bi-Si koja snima "Očajne domaćice", Čeri joj se, kako piše u tužbi, osvetio tako što je "ubio" lik Idi Brit koji je ona igrala.

Šeridanova je u popularnoj seriji igrala razvedenu "žderačicu muškaraca" Idi Brit, a njen lik je iznenada stradao u automobilskoj nesreći.
Ni ostale "očajne domaćice" nisu prošle bez problema sa Markom. Za glumicu Teri Hačer, koja u seriji igra Suzan Majer, Čeri je rekao da se nada da će je "pregaziti automobil".
Šeridanova traži 20 miliona dolara na ime odštete, prenosi američka štampa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana