Nikola Sarić Sajko i Full House bend napravili parodiju na Gangnam stajl

Blic
Nikola Sarić Sajko i Full House bend napravili parodiju na Gangnam stajl

Nekadašnji učesnik "Operacije trijumf" Nikola Sarić Sajko i beogradski bend Full House, snimili su parodiju na pjesmu "Gangnam stajl" koja na Jutjubu ima oko 350 miliona pregleda i istu ekranizovali.

Broj pregleda urnebesno popularnog video spota za pjesmu debeljuškastog južnokorejskog repera PSY (skraćeno od psycho), svakoga dana raste sve više, iako mali broj ljudi zna da pjesma "Gagnam stajl" zapravo ismijeva južnokorejske novokomponovane bogaraše, čije oličenje predstavlja elitna četvrt Seula- Gangnam.  

- Željeli smo da napravimo parodiju na ovu pesmu koja je planetarno popularna na društvenim mrežama i ju tjubu. Muzička scena je takva, da nismo mogli da odolimo a da ne snimimo ovaj video klip. Na snimanju i svirci u Braunu nam je bilo super i nadam se da će se dopasti i vama- rekao je za Sajko
 

Veseli i opušteni PSY je prava suprotnost ulickanim, izoperisanim, botoksiranim, preplanulim i utegnutim predstavnicima Gangnama, mada je i sam odrastao u bogatoj porodici, nedaleko od te četvrti.

  Beogradski bend Full House i Nikola Sarić Sajko prikazali su svoje viđenje "Gangnam stajla" i mi vam prikazujemo njihov spot.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana