Nikola Rokvić o vjenčanju sa Bojanom Barović u manastiru Mileševa

Blic
Nikola Rokvić o vjenčanju sa Bojanom Barović u manastiru Mileševa

Pjevač Nikola Rokvić i njegova djevojka manekenka Bojana Barović odlučili su da crkveno vjenčanje bude tajno, a kada se beba rodi na ljeto, biće i građanskog vjenčanja i veselja.

Daleko od očiju javnosti, Nikola Rokvić, sin folkera Marinka Rokvića, i Bojana Barović, manekenka, pred Bogom su se zakleli na vječnu ljubav u manastiru Mileševa.

Njih dvoje su insistirali na privatnosti, pa je tako sam čin vjenčanja obavljen samo u prisustvu najbližih. Vjenčali su se ispod freske „Beli anđeo", a Nikola kaže da je osjećaj venčanja u Mileševi jedan od najljepših koje je imao u životu.

- Osećaj je neprocenjiv, pogotovo što smo se nalazili u svetinji kakva je Mileševa. Taj mir i radost u trenutku pristupanja svetoj tajni braka ostaće mi urezan dok sam živ. Venčao nas je naš duhovni otac arhimandrit Leontije, koji nas je na najlepši mogući način uveo u sveto duhovno spajanje - priča Nikola.

- Zakleti se na večnu ljubav pred Bogom, pod krilima Belog anđela, ostaće za mene zavet koji ću čuvati sve dok dišem! - kaže Nikola za „Blic".

Nikola kaže da su u trenutku odlučili da se vjenčaju u Mileševi, kao i da su poslije nekoliko rečenica razmjenjenih s ocem Leontijem znali da će on biti duhovnik pred kojim će reći sudbonosno da.

- Oca Leontija smo skoro upoznali i odmah smo poželeli da nas on venča. Presrećni smo, prvenstveno što smo to uradili intimno i kako priliči crkvenom venčanju - priča pjevač.

- Venčati se u svetinji kakva je Mileševa je neprocenjivo, kaže Nikola Rokvić.

Što se tiče velike svadbe, ni ona neće izostati, ali Bojana i Nikola će sačekati da prvo stigne beba.

- Sledeće godine planiramo da napravimo građansko venčanje, kada ćemo organizovati i slavlje - popručio je mladi pevač.

Bojana i Nikola su ljubav iz rijalitija, vezu su započeli prije šest godina u „Survivoru" koji je sniman na Filipinima. Vezu su najpre održavali na relaciji Srbija - Amerika, gdje je Bojana radila kao manekenka. Ispred Narodne skupštine, za doček 2015 godine Nikola je zaprosio Bojanu, a uslijedila je vijest da je lijepa manekenka u drugom stanju. Mladenci prinovu očekuju u julu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana