Nikola Rokvić o teškom periodu: Razmišljali smo o razvodu

Kurir
Nikola Rokvić o teškom periodu: Razmišljali smo o razvodu

BEOGRAD - Nikola je tada rekao da su on i Bojana imali veoma težak period, a pomišljali su čak i na razvod.

Pjevač Nikola Rokvić otvorio je jednom prilikom dušu i otkrio detalje iz braka sa Bojanom Barović.

Nikola je tada rekao da su on i Bojana imali veoma težak period, a pomišljali su čak i na razvod.

Mi smo pet godina živjeli na relaciji Srbija - Amerika. Trpi moj posao ovdje, njen tamo, pa se dešavaju svađe u vezi. Rekli smo u jednom trenutku da ćemo da se raziđemo. Teško mi je bilo, a mučili smo se mnogo. Tada mi se opet javio taj osjećaj ljepote - rekao je Nikola i dodao:

Poslije sam shvatio da je to blagodat. Unutrašnji glas mi je rekao da nastavim da čitam "Novi zavjet". Otvorio sam jevanđelje po Luki, rođenje Svetog Jovana Krstitelja u Beogradu. Nakao sam je na Centralnom groblju. Tamo odlazim i tu je i riza Svete Petke.

Dva petka sam išao da pjevam s ljudima u crkvi. Molio sam se ispred rize Svete Petke i Svetog Jovana da Bog spoji mene i Bojanu, da nemamo više tu razdaljinu - iskreno je rekao Nikola i otkrio do sada nepoznate detalje:

Ne znam zašto sam tada rekao: "Bože, volio bih da je Bojana trudna, da se skućimo na jednom mjestu i da se ne razdvajamo više". Rekao sam u jednom trenutku da Bog postoji samo ako je Bojana trudna. Ona poslije dolazi iz Amerike i daje mi poklon.

Dok sam uzimao, ispod poklona mi je dala u ruku i test na trudnoću. Tad sam se šokirao! Nisam mogao riječ da izgovorim. Dakle, Bog postoji i, s druge strane, ostvarila mi se ta velika želja - iskren je bio Nikola u jednoj emisiji.
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana