Nikol zaboravila kaiš pa pokazala previše

Agencije
Nikol zaboravila kaiš pa pokazala previše

Nikol Šerzinger poznata je po dobro izgrađenom stilu, ali ovoga puta je, čini se, zaboravila jedan detalj.

Viđena je na ulicama Londona uoči Nedjelje mode, a pojavila se u crnom džinsu, koji joj je, očigledno, bio prevelik, pa je otkrila više nego što je htjela. Paparaci su je fotografisali dok je pokušavala da sjedne u vozilo, a kako je zaboravila da stavi kaiš, pokazala je dio svoje zadnjice.

Iako su, nakon objavljivanja ovih fotografija, krenuli brojni negativni komentari djevojaka da ovo nikako nije smjela sebi da dopusti, muškarci se uglavnom nisu bunili. Nedavno je vidno pijanu pjevačicu Nikol Šerzinger paparaco fotografisao ispred jednog restorana u Londonu dok je uz pomoć prijateljice pokušavala da dođe do svog automobila.

Naime, članica žirija "X faktora" uživala je u večeri sa Loren Silvermen, suprugom Sajmona Kauela, u jednom restoranu u Londonu. Međutim, sudeći po paparaco fotografijama, Nikol je tokom večere popila previše alkohola, zbog čega joj je trebala pomoć prijateljice.

Pijana pjevačica jedva je stajala na nogama, ali, srećom, pored nje je bila drugarica koja ju je držala da ne padne. Međutim, ono što je najviše iznenadilo pjevačicine fanove je činjenica da raskalašeni stil života nije u skladu sa imidžom popularne pjevačice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana