Nikol Šerzinger: “Usamljena sam”

Agencije
Nikol Šerzinger: “Usamljena sam”

London - Nikol Šerzinger je konačno otkrila svoja osećanja nakon raskida sa vozačem “Formule 1” Luisom Hamiltonom. Iako se trudi da joj ovaj događaj ne utiče na karijeru, nije sakrila da je jako usamljena nakon svega što se dogodilo.

- Nemam nikoga ovde u Londonu, nije mi tu porodica, ni prijatelji. Moj publicista mi je najbolji prijatelj, rekla je pjevačica za časopis “The Sun”.

- Često sam usamljena, ali zato gledam da uvijek radim, inače ne znam kako bih sve ovo podnijela. Srećna sam što imam ovoliko posla. Kada ne radim za “X Factor UK”, tada sam u studiju. Volim da eksperimentišem sa hranom, pa nalazim dobre restorane i to me zabavlja.

Pjevačica je trenutno angažovana kao sudija u šouu “X Factor UK”, a ostala je zatečena kada je jedan od od učesnika krenuo da joj se udvara sa rečenicom: “Ja nemam formulu, ali sam isto slobodan kao i ti.”

Šerzingerova i Hamilton su nedavno prekinuli petogodišnju vezu, koja se po njihovim riječima završila zbog česte udaljenosti i puno poslovnih obaveza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana