Nikol Kidman na meti australijskih medija

Glas Srpske
Nikol Kidman na meti australijskih medija

Australijski mediji su se ovih dana okomili na glumačku heroinu Nikol Kidman i otvoreno je optužili da zanemaruje svoju usvojenu djecu iz braka sa Tomom Kruzom.

Prema njihovim tvrdnjama Nikol svu pažnju posvećuje maloj Sandej Rouz, dok šesnaestogodišnja Izabel i dvije godine mlađi Konor sada žive isključivo s Tomom Kruzom i Kejt Holms.

Izabel i Konor slavnu glumicu više ne oslovljavaju sa "mama", već samo njenim imenom, piše australijski "Dejli telegraf", gdje se takođe pominje da je Nikol sa svojom djecom posljednji put viđena prije nešto više od dvije godine.

Nikol se navodno toliko posvetila vaspitanju kćerkice koju je dobila u vezi sa rokerom Kitom Urbanom, da je, osim svoje dvoje djece iz braka s Tomom Kruzom zanemarila i glumačku karijeru, što Australijancima, koji rijetko mogu da se pohvale svojim sunarodnicima u holivudskim redovima "A" liste, nikako ne odgovara.

Optužbe je brže-bolje počeo da poriče portparol slavne glumice, tvrdeći da list izmišlja laži, dok se Tom Kruz o ovom porodičnom slučaju još nije oglasio.

- Kada sam saznala da sam trudna, bila sam zaprepašćena. Toliko sam godina nastojala da zatrudnim, a taman kada sam pomislila da to možda nije moja sudbina, dogodila mi se Sandej Rouz. Zovem je čudom od djeteta, jer je zaista pravo čudo da sam je dobila u ovim godinama - izjavila je 42-godišnja glumica kada je nedavno gostovala kod Opre Vinfri.

Otkrila je da su ona i Kit dugo razmišljali o imenu djeteta, a onda su se sjetili da oboje vole nedjelju, koja im je najdraži dan u sedmici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana