Niko neće da izda Karleušin novi album?!

kurir-info
Niko neće da izda Karleušin novi album?!

Beograd - Izdavači od Jelene traže da iz novih pesjama izbaci stihove sa sočnim psovkama u kojima se pominju nasilje i ubistva, ali ona ne pristaje.

Od albuma Jelene Karleuše o kojem se mjesecima priča zasad nema ništa! Razlog su tekstovi eksplicitne sadržine, zbog čega pop zvijezda ratuje sa izdavačima. Oni traže da sporne dijelove Jelena ili izbaci, ili ih prepjeva s novim i blažim stihovima.

- Jelena tvrdoglavo odbija da izmjeni i jednu jedinu riječ u tekstovima, koji se bave kriminalom, nasiljem i kritikom društva, čak uz upotrebu sočnih psovki. Izdavači su se uplašili reakcije RRA, kao i same budućnosti albuma na tržištu - kaže za list "Kurir" izvor blizak JK.

 Na albumu, koji nosi radni naziv "Diva DNA“, nalaziće se 10 pjesama, od kojih su dvije balade za koje svi koji su ih čuli kažu da su najbolje u Karleušinoj karijeri. Ali, kako saznajemo, problem je u ostalih osam numera, u kojima dominiraju haus, rep i R’n’B.

 - Jedan od primjera je rep pjesma "Krimi rad“, u kojoj Jelena pjeva o socijalnim temama, uz pomoć ne toliko poznatog repera Teror Tek. Ona je glavna koska u grlu izdavača jer se pominju ubistva. U jednoj od pjesama Karleuša se bavi noćnim životom Beograda i porocima, koristeći vrlo eksplicitne reči o prostituciji i narkomaniji, koje ne želi da izbaci ili promjeni.

Oko JK su uvek pometnja i ogromne turbulencije. Sumnjamo da će popustiti. Zasad najviše ispaštaju njeni fanovi koji su postali veoma nestrpljivi.

Jelenin PR: JK može da diktira uslove

- Jelena je završila pjevanje u studiju i sad se radi postprodukcija. Ovo je album koji će zauvijek promeniti tokove domaće estradne scene. Riječ je o najboljoj produkciji dosad urađenoj na ovim prostorima! Krećemo sa snimanjem spotova i promotivnih fotografija. Sve vezano za izdavanje albuma će se uskoro riješiti. Jelena je jedna od najtiražnijih umjetnika na Balkanu i u poziciji je da diktira svoje uslove - rekao je za Kurir Karleušin PR Zoran Birtašević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana