Niki Minaž pokazala gole grudi

Agencije
Niki Minaž pokazala gole grudi

Američka muzička zvijezda Niki Minaž pozirala je polugola, a njene ruke prekrivale su golo bujno poprsje. Pjevačica se ponovo razgolitila za svoje fanove. Ovo nije prvi put da Minažova pokazuje svoje atribute. Pjevačica je prije nekoliko mjeseci na svom "Tviter" nalogu objavila fotografiju svoje oble guze, kao što to s vremena na vrijeme učini starleta Soraja Vučelić.

Onika Tanja Maraž je američka hip-hop, Rn'B, pop pjevačica i kantautorka, svijetu poznatija pod imenom Niki Minaž, rođena u državi Trinidad. Tamo je do pete godine živjela sa bakom. Djetinjstvo je provela uz muziku koja joj je, kako je kasnije ispričala, pomogla da pobjegne od stvarnosti. Prvo je sebe nazivala "Kolačić", zatim "Hajaruku Barbika" i na kraju je ostalo Niki Minaž. Završila je srednju muzičku školu "La Gardija" na Menhetnu, gdje je pohađala i časove glume.

Karijeru je započela 2004. godine kao prateći vokal muzičarima iz Njujorka. Veću pažnju privukla je svojom stranicom na društvenoj mreži "MySpace", gdje je objavljivala remikse pjesama drugih izvođača. Godine 2009. izdaje remiks traku, poslije čega potpisuje ugovor za izdavačku kuću "Young Money Entertainment". Iste godine je gostovala na singlovima mnogih izvođača poput Maraje Keri, Ašera, Kristine Agilere, Ludakrisa i mnogih drugih. Sljedeće godine objavila je svoj prvi studijski album pod imenom "Pink Friday", koji se našao među prvih pet najprodavanijih albuma u Americi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana