Nezaboravni TV momenti Džerija Springera: Razotkrivena nevjerstva, tuče i prijetnje uživo VIDEO

G.S.
Nezaboravni TV momenti Džerija Springera: Razotkrivena nevjerstva, tuče i prijetnje uživo VIDEO

Džerald Norman Springer umro je danas u 79. godini života. Bio je američki voditelj, novinar, glumac, producent, bivši advokat i političar, a publika će ga najviše pamtiti po nezaboravnim emisijama.

Springer je bio 56. gradonačelnik Sinsinatija od 1977. do 1978., a bio je najpoznatiji po tome što je vodio tabloidnu tok-šou emisiju "Džeri Springer" između 30. septembra 1991. i 26. jula 2018. i debitovao u podkastu Džerija Springera 2015.

Neke od njegovih emisija podigle su veliku prašinu, kao što je ona koju možemo slobodno nasloviti - prevara sa striptizetom.

Varanje sa striptizetom

Ako postoji nešto za šta je "The Jerry Springer Show " sinonim, to su otkrića o neverstvu.

U jednoj od emisija momak je obavijestio svoju djevojku da je spavao sa striptizetom. Naravno, on tvrdi da je u pitanju čisto fizičko zadovoljstvo, ali izgleda da njegova djevojka ne želi da prihvati situaciju, te počinje da ga udara po glavi.

Stvari kreću od lošeg ka gorem kada se striptizeta uključi u borbu, te izbija tuča između dvije žene. Uz skandiranje publike, striptizeta maše grudima i počinje da pleše na šipci. U međuvremenu, djevojka je u bekstejdžu i povraća. Pošto striptizeta odbija da ćuti, Springer je isprati sa bine.

Odsjekla sebi noge

U jednoj emisiji Džeri je takođe pokazao ženu koja je samoj sebi odsjekla noge.

Naime, potrebna je posebna vrsta neobičnosti da biste sebe hendikepirali jer vam je to rekao vaš "mozak". Springer je savršeno objasnio emisiju, rekavši:

"Ovo je možda najbizarnija priča koju smo uradili u našoj 15-godišnjoj istoriji. Očigledno je Sandra odlučila da kružnom testerom odsječe obije noge jer su joj glasovi u glavi to govorili. 'Bizarno' je laka riječ kada je u pitanju ovaj gost, koji nas iskreno brine za budućnost čovječanstva."

Život u kutiji

Možete reči šta hoćete o "The Jerry Springer Show ", ali ne može se poreći njegova sposobnost za pronalaženje jedinstvenih ličnosti. Uzmimo za primjer momka, koji je odlučio da izbjegne društvenu normu života tako što je živio u kartonskoj kutiji.

Inače, Od 2008. do 2007. Springer je bio domaćin emisije Amerika ima talen, a od septembra 2019. do 2022. Springer je vodio emisiju u sudnici "Sudija Džeri".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana