Neutješni roditelji odali poštu Ejmi Vajnhaus

Glas Srpske
Neutješni roditelji odali poštu Ejmi Vajnhaus

Roditelji Ejmi Vajnhaus juče su i formalno identifikovali tijelo svoje mrtve kćerke poslije čega su se zaputili prema pjevačicinoj kući u sjevernom Londonu da bi joj odali poštu zajedno sa njenim prijateljima i obožavaocima. Ejmina majka Dženis se slomila još prilikom posjete mrtvačnici, a suze nije mogla suzdržati ni pred brojnim kamerama i fotoaparatima koji su je dočekali ispred kuće. Uz nju je bio i bivši muž Mič, Ejmin otac koji je i sam sve vrijeme plakao.

- Ejmi je bila puna ljubavi, uvijek je bila odana i porodici i prijateljima, a gajila je najljepša osjećanja za svoju publiku. Mi smo još pogođeni viješću i zato mi oprostite što ne mogu više govoriti - rekao je Ejmin otac Mič na kraju obraćanja prisutnima.

Portparol pokojne pjevačice Kris Gudmen saopštio je da je Ejmi najvjerovatnije umrla u snu. Te večeri je bila sama u kući, a telohranitelju je nešto ranije nego inače rekla da ide spavati. Nakon što se ujutro nije budila, on je ušao da provjeri da li je sve u redu, no primijetio je da Ejmi ne diše. U velikom šoku je pozvao hitnu i policiju, ali za Ejmi je već bilo kasno. Njen privatni ljekar navodno je dan prije njene smrti bio u kućnoj posjeti pjevačici, no njeno zdravlje, iako veoma krhko, nije bilo narušeno. Bivši muž Blejk Filder, koji se trenutno nalazi u zatvoru, takođe je pogođen Ejminom smrću.

ejmi- Moje suze za njom nikad neće presušiti. Svi koji su znali mene i Ejmi, znali su i kolika je bila naša ljubav. Ne želim vjerovati da je žena koju sam volio najviše na svijetu sad mrtva - rekao je Filder.

Ejmi i Blejk su bili u braku dvije godine, vjenčali su se 2007. godine na Floridi, a razveli dvije godine poslije. Mnogi su upravo Blejka okrivljavali za Ejmino nestabilno mentalno stanje, kao i zloupotrebu droge i alkohola.

Prodaja albuma Ejmi Vajnhaus, koja je pronađena mrtva u subotu u svom stanu u Londonu, porasla je za 37 odsto od subote do nedjelje, a očekuje se da će se taj trend nastaviti.

ejmi 1

ejmi 5

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana