Netrpeljivost Melanije prema Trampu svakim danom sve veća

Agencija
Netrpeljivost Melanije prema Trampu svakim danom sve veća

Prvoj dami SAD Melaniji Tramp dosta je javnog sramoćenja, koje joj konstantno priređuje suprug Donald Tramp, što je već nekoliko puta javno i pokazala, kršeći sva pravila koja je postavila Bijela kuća.

Strani mediji pišu da se bijes Melanije Tramp više ne može mjeriti, a netrpeljivost prema suprugu dosegla je najviši mogući nivo, zbog čega svi čekaju da ona uskoro povuče posljednji potez i zatraži razvod.

Melanija je nedavno pokazala da joj je dosta supruga. Trebalo je da njih dvoje službenim helikopterom, a potom i službenim avionom "Air Force One" otputuju iz Bijele kuće ka Floridi i njegovom rizortu u Mar-a-Lagu.

Međutim, Melanija je u posljednjem trenutku promijenila plan, jer joj je čak i nekoliko minuta, koliko bi trajao let helikopterom, bilo previše da provede u blizini Trampa, pa je do baze, gdje je bio smješten avion, odlučila da dođe automobilom, izbjegavajući fotografe.

Izvor blizak Melaniji otkrio je da ona trenutno prolazi kroz najgori period života, jer "javnost pomno prati svaki njen korak i odnos sa suprugom".

- Jako je nesrećna zbog svog života i svega što joj se događa. Kada bi mogla otišla bi od Donalda i bila sa svojim sinom - otkrio je izvor blizak porodici.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana