Nemanja u ljubavnoj vezi sa Danijelom

Glas Srpske
Nemanja u ljubavnoj vezi sa Danijelom

Dok su jedni nagađali da će se Nemanja Stevanović pomiriti sa bivšom djevojkom Milenom Ćeranić, a drugi ga povezivali sa svakom ženskom osobom sa kojom se pojavi u javnosti, mladi pjevač uživa u ljubavi sa poznatom voditeljkom Danijelom Jankov, saznaju pojedini beogradski mediji.

- Nemanja i Danijela su odskoro zajedno, mada između njih već dugo postoje neke varnice. Trudili su se i on i ona da obuzdaju hemiju koja vlada između njih, ali bezuspešno. Kako sam čuo, dovoljno im je bilo 15 minuta nasamo da bi prešli granicu poznanstva i prepustili se strastima. Pošto još nisu sigurni da li je u pitanju prolazna avantura ili nešto više, pokušavaju da sakriju svoju ljubav od medija. Doduše, za to imaju još jedan razlog, jer Danijela ima brak iza sebe i otkako se razvela, nijednog dečka nije prikazala u javnosti. A često je pričala i kako se nikada više ne bi zaljubila u nekog ko je poznat. Ali, eto, nije uspela da odoli Nemanji - izjavio je izvor blizak novopečenom paru.

Danijela je na pitanje novinara da li je u vezi sa Nemanjom odgovorila samo SMS-om, u kome je napisala "ne", dok on uopšte nije dao komentar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana