Nema uticajnije do Dženifer Lopez

Agencije
Nema uticajnije do Dženifer Lopez

Los Anđeles - Magazin “Forbs” je objavio listu najuticajnijih svjetskih javnih ličnosti, a latino diva Dženifer Lopez se našla na prvom mjestu sa godišnjom zaradom od 52 miliona dolara i velikim porastom popularnosti, prenose agencije.

Poslije razvoda od Marka Entonija, Dženifer Lopez se našla u žiži svjetske javnosti, a ugovori o reklamnim kampanjama su se samo nizali.

Samo od prodaje novog parfema “Glowing” zaradila je 20 miliona dolara.

Pored novca, Dženifer je uspejla i da na društvenim mrežama “potuče” konkurenciju.

Na Tviteru je prati nevjerovatnih 6,6 miliona fanova, a na Fejsbuku čak 12 miliona.

Slavna “Latina” je bolja čak i od “kraljice televizije”, Opre Vinfri koja je na drugom mjestu, čija godišnja zarada iznosi nevjerovatnih 165 miliona dolara, ali je njen uticaj kako u Americi, tako i u svijetu opao, smatra “Forbs”.

Sa samo 18 godina, Džastin Biber našao se drugi put na “Forbsovoj” listi.

Visoko treće mjesto obezbijedile su mu, prije svega, armije fanova širom svijeta, rasprodate turneje, rekordna prodaja singlova i zarada od 55 miliona dolara.

Mladog muzičara sljedi tamnoputa diva Rijana koja je za godinu dana uspjela da zaradi “samo” 53 miliona dolara, ali je neprikosnovena kraljica “Instagrama” gdje svakodnevno kači po nekoliko fotografija, ipak zabilježila “stagniranje” na društvenim mrežama, iako njena popularnost u svijetu ne jenjava.

Kontraverzna pjevačica Lady Gaga je doživjela veliki pad i sa prologodišnjeg prvog mjesta pala je na petu poziciju.

Njen uticaj u svijetu je u proteklih godinu dana u blagom padu, dok na društvenim mrežama nije zabilježila značajan porast broja fanova, ali je uspjela da zaradi 52 miliona dolara.

Gagu sljede Britni Spirs koja je u proteklih 365 dana uspjela da se vrati muzici i od koncerata, prodaje diskova, parfema i marketinških kampanja zaradi 58 miliona dolara.

Među prvih deset su i starleta Kim Kardašijan (18 miliona dolara), pjevačica Keti Peri (45 miliona), svježe razvedeni Tom Kruz (75 miliona) i slavni sineasta Stiven Spilberg (130 miliona).

Zanimljivo je da se Anđelina Džoli našla na “baksuznom” 13. mjestu, a odmah iza nje je Donald Tramp koji je zaradio “samo” 63 miliona dolara.

Adel je na 34. mjestu, a Dejvid Bekam na 32. odmah iza Rodžera Federera.
Srpska snajka Adrijana Lima je stota.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana