Nema pomirenja: Ben Aflek i Dženifer Lopez podnose zahtjev za razvod

GS
Foto: Instagram

Ljubav Dženifer Lopez možda neće koštati ništa, kako navodi njena popularna pjesma, ali njen razvod sa Benom Aflekom - sigurno hoće.

Prijatelji 51-godišnjeg glumca i 55- godišnje muzičke superzvijezde, potvrdili su za Dejli Mejl, da par ponovo pokušava da se razvede nakon što je propao posljednji pokušaj pomirenja posljednjih nedjelja.

- Dokumenti za razvod para su završeni, ali još nisu predati - tvrdi više izvora, kako prenosi list.

Ova vijest prati novosti da je Aflek kupio vilu za "neženje" vrijednu 20,5 miliona dolara u Pacific Palisadesu u srijedu, 24. jula, na dan kada je Lopez napunila 55 godina.

Lopezini prijatelji su izjavili da je njegova iznenadna kupovina momačke "gajbe" na njen rođendan bio "ubod u srce" divi.

Kupovina nove nekretnine uslijedila je svega nekoliko dana nakon što je par oglasio na prodaju svoju vilu na Beverli Hilsu za 68 miliona dolara. Inače, istog dana kada je Ben kupio novu kuću, Lopezova je završila prodaju svog četvorosobnog penthausa u Njujorku za 23 miliona dolara, piše Ona.

- Oni su završili papire za razvod pre par mjeseci, ali čekaju pravo vrijeme da ih podnesu - tvrdi izvor blizak paru, dok drugi dodaje:

- Tada će objaviti zajedničku izjavu u kojoj će reći kako i dalje gaje veliku ljubav jedno prema drugom i kako su se borili da im veza uspije, ali da nisu uspjeli. Iskreno, na kraju nisu mogli da dođu do kompromisa. Ono što su imali ranije je nestalo i oboje su to prihvatili.

Par je posljednji put snimljen zajedno 30. marta.

Od tada su ljeto proveli razdvojeni - Dženifer uglavnom na istočnoj obali, dok Ben ostaje kod kuće u Los Anđelesu. Čak su i drugu godišnjicu braka proveli 16. jula u različitim gradovima.

Izvještaji o bračnim nevoljama Afleka i Lopeza počeli su da kruže u maju nakon što par nije viđen zajedno od kraja marta. Tada su izvori bliski paru prenijeli da se Ben uselio u zakupninu od 100.000 dolara i da je par namjeravao da proda svoju „kuću iz snova“. 

Aflekova iznajmljena kuća bila je samo nekoliko minuta vožnje od kuće u Brentvudu njegove bivše žene Dženifer Garner, sa kojom je bio u braku od 2005. do 2018. i imaju djecu Vajolet (18), Fina (15) i Semjuela (12).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana