Nele se oporavlja uz pivo i pečenje

Glas Srpske
Nele se oporavlja uz pivo i pečenje

Pjevač "No smoking orkestra" doktor Nenad Karajlić izgleda da se uspješno oporavlja od srčanih problema zbog kojih je prije dva mjeseca završio u bolnici. Nele je viđen u jednom poznatom restoranu na Kosmaju, dok je uživao na ručku sa porodicom.

Zbog svega što je nedavno preživio, Nele je riješio da naziv svog benda promijeni i u praksi, pa je rekao "zbogom" cigaretama, ali zato nije uspio da se odrekne svoje omiljene tekućine - hladnog piva.

Kako je ugostiteljski objekat, u kom je boravio, nadaleko poznat po jagnjetini sa ražnja, Karajlić nije uspio da se suzdrži od mesa, ali je ipak vodio računa da ne pretjeruje u ovom užitku.

Poslije obilnog ručka, Karajlić je sjeo u automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu. Krajem maja ove godine, muzičar je zbog srčanih smetnji hitno primljen u Urgentni centar, gdje su mu ugrađeni stentovi koji su mu spriječili infarkt srca. Njegov najbolji prijatelj Emir Kusturica tada se postarao da o njegovom zdravlju brinu najbolji kardiovaskularni ljekari u Srbiji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana