Neispričani detalji velike ljubavi Ane Bekute i Milutina Mrkonjića

Kurir
Neispričani detalji velike ljubavi Ane Bekute i Milutina Mrkonjića

Ljubav Ane Bekute i Milutina Mrkonjića trajala je 10 godina, a na njihovom skladnom odnosu svi su zavidjeli.

Sada je Anina unuka otkrila nepoznate detalje o jednoj od najvećih ljubavi na estradnom nebu.

– Dolaskom Mrke u njen i naš život ona se još više otvorila, zaljubljena žena. Kako možete zamisliti zaljubljenu ženu, takva je ona bila. Ta ljubav je bila tinejdžerska. Ja to u životu nisam vidjela i mnogi pričaju o toj ljubavi. Kao neko ko je to svakodnevno gledao i doživljavao, oni su postali jedan izvanredan primjer kako ja sutra treba da biram – izjavila je Sonja i istakla da je Bekuta utjehu pronašla u muzici nakon što je njen partner preminuo.

– To je njen lijek, nastupati i dijeliti radost i svoj glas sa nekim. Kad je pitam kada planira da odmori i ode u penziju, ona uvijek kaže: „Ne, to se neće desiti. Sve dok mogu da pjevam, ja ću pjevati“. Bog joj je dao glas koji treba da dijeli sa drugima, a ne da ga čuva samo za sebe. Sva sreća, usrećuje mnoge ljude time i dijeli svoju tugu sa njima, kao što i oni saosjećaju sa njom uz te tekstove – rekla je Sonja u jednoj emisiji.

Podsjetimo, Ana se za Dan zaljubljenih putem društvenih mreža obratila svojoj najvećoj ljubavi.

– Prepoznala bih te u potpunom mraku, da si nijem, a ja gluva. Prepoznala bih te u potpuno drugom životu, u drugim tijelima, u drugim vremenima. I voljela bih te u svemu tome, dok i zadnja zvijezda na nebu ne izgori u zaborav. Snimila sam našu pjesmu. Zagrli me – poručila je pjevačica uz zajedničku fotografiju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana