Neda Ukraden javno govorila o svom seksualnom životu

Glas Srpske
Neda Ukraden javno govorila o svom seksualnom životu

Nije sve u seksu, a da je bitan, bitan je. Seksualno sam aktivna, sigurno, ali nema nikog koga bi vi slikali pored mene. Bilo jednom i nikada više, rekla je pjevačica Neda Ukraden, gostujući kod Bokija 13.

Biser večeri bio je kada je Boki pitao Nedu da li ima svoj "kućni video":

Aludirajući na Severinine "rane radove", Neda je upitala da li misli na ono "potpalublje".

- To su male bebe za mene, te što se praćakaju tamo, takozvane tehničarke. Kao, one su izmislile seks, mi smo kao telad. Šta, je l' treba da me snima kamera da bi se napalila? Te fore, "jao ispala mi kaseta", pusti me toga, mi kao ne znamo o čemu se tu radi - odgovorila je pjevačica.

Koga interesuje kakva je Neda u seksu, dobio je i taj odgovor i to na crnogorskom jeziku: "Ovi moji nijesu imali primjedbe na mene."

U nastavku ove intimne ispovijesti, Neda je otkrila da ima i bore i celulit, ali i grudi iz osmog razreda: "Moje grudi nisu model krava muzara. Šta misliš da su ljudi ćoravi, da ne vide ko kolike sise ima?"

Ali nije htjela da otkrije "ko ima sise muzare", nego je i Bokija savjetovala da ćuti: "Ne spominji imena, ’oćeš da te neko premlati?".

Odlično raspoložena, Neda Ukraden se ponovo osvrnula na Natašu Bekvalac, odnosno na prozivku koja je pala na relaciji između njih dvije.

Vraćajući joj "milo za drago", Nataša je akcenat stavila na Nedine godine, a Neda je uzvratila: "Ne krijem godine, ponosim se njima i mogla bih joj dati majčinski savjet. Zašto bi neko upotrebljavao privatni život u marketinške svrhe? Zato što nema dobru pjesmu. To je vrijeđanje inteligencije publike kada neko obavještava da li se razveo ili otišao da se operiše".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana