Neću igrati kao Madona kada budem starija

Agencije
Neću igrati kao Madona kada budem starija

Pjevačica Bijonse, koja je poznata po svojim energičnim i strastvenim koreografijama, priznaje da nema šanse da će tako igrati kada bude starija, kao što je to slučaj sa Madonom i Šer.

Hitmejkerka, čija turneja "The Mrs. Carter Show" počinje 15. aprila upravo iz Beograda, priznaje da će morati da napusti svoj scenski alter ego Sašu Firs, jer ne vjeruje da će biti tako gipka, kao što su danas Madona i Šer.

"Nisam sigurna da ću moći toliko da ‘treskam’ kada budem u njihovim godinama", rekla je Bijonse misleći na Madonu i Šer koje su u svojim pedesetim i šezdesetim godinama – "Ne vjerujem da bih mogla da idem u korak sa njima. Do tada ću vjerovatno biti u ‘Ave Maria’ fazonu i pevati samo balade"

Karte za njenu turneju su skoro rasprodate zbog čega će pjevačica u pojedinim gradovima morati da nastupa u dodatnim terminima kako bi fanovi koji nisu stigli da obezbjede svoje mjesto uspjeli da uživaju u njenom pevanju.

Inače, april će definitivno biti u znaku Bijonse kada se očekuje da će izdati svoj peti album na kome će sarađivati sa Džastinom Timberlejkom, Migelom, Frenkom Oušnom i drugima.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana