''Neću da ti kažem, ćelavi'': Kako danas izgleda djevojčica koja je rekla legendarnu rečenicu

GS
Foto: YouTube

Tara Manić imala je samo 6 godina kada je zaigrala sa najpoznatijim srpskim glumcima u filmu "Mrtav ladan" i izgovorila rečenicu koja je postala kultna.

U pitanju je rečenica "Neću da ti kažem, ćelavi", koju izgovara liku kojeg je igrao Žika Todorović i to na njegov savjet! 

Ta rečenica nije bila u scenariju, ispričala je Tara MONDU prije nekoliko godina, otkrivši da se dijelova snimanja ne sjeća, već joj je mama pričala.

"Čak mi je i mama rekla da ta replika nije ni bila u tekstu, nego mi je kolega iz scene rekao kaži mi to, kaži mi to, pa eto, možda je čak i tako došlo do toga, pri čemu mama to bolje zna jer se ja nekih stvari ni ne sjećam. Po tekstu nije bila ništa drugačija replika od svih ostalih, ali kako je ušla u reklamu i prije premijere filma su ljudi zapazili, a onda poslije filma su zapamtili. Niko na snimanju nije ni imao ideju da će to biti ključna replika", otkrila je Tara.

Poslije ove uloge, Tara je ostala u svijetu glume, ali se posvetila režiji. Ona sada ima 30 godina i ne bavi se glumom. Završila je pozorišnu režiju na Fakultetu dramskih umjetnosti i danas je rediteljka niza predstava.

Rođena je u Beogradu i govori četiri jezika (srpski, engleski, portugalski, francuski), diplomirala je prije četiri godine kao student generacije, a za svoje predstave dobila je priznanja u Poljskoj, Rusiji, Litvaniji i Srbiji.

Kako danas izgleda Tara Manić POGLEDAJTE U GALERIJI ISPOD TEKSTA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Galerija
© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana