Ne žele da im Opra pokvari venčanje

Agencije
Ne žele da im Opra pokvari venčanje

Mediji već uveliko bruje o njihovom vjenčanju koje je navodno zakazano za 24 maj i to u Parizu. Iako već mjesecima planiraju grandiozno vjenčanje, par je vrlo isključiv oko liste zvanica jer ne žele da gosti dobiju veću medijsku pažnju od njih samih…

Naime, poznati reper Kanje Vest i njegova izabranica Kim Kardašijan ne žele da pozovu uspješnu televizijsku voditeljku Opru Vinfru na vjenčanje jer se plaše da će ona svojim prisustvom mladence staviti u drugu plan.

Izvor blizak portalu "HollywoodLife" je rekao kako se Kanje stvarno plaši da će Opra skrenuti svu pažnju medija na sebe, a pošto je to ipak njegov i Kimin dan on ne želi da se to desi.

"Kanje je ubijeđen da će ako se Opra pojavi privići veliku pažnju medija, a to je najmanje što želi da mu se desi tog dana. Zaista je nervozan oko priprema i ne želi da mu bilo ko i bilo šta pokvari taj specijalan dan. Njegova jedina briga je da Kim bude u centru pažnje. On želi da zna svaki detalj, od toga kako će Kim da namjesti frizuru, kakvu će šminku da ima do nekih drugih sitnica", otkrio je izvor.

Inače, par je pozvao mnoge poznate ličnosti da prisustvuju ovom događaju među kojima je i glumac Vil Smit, ali i američki predsjednik Barak Obama i prva dama Mišel Obama, pa je pitanje zašto misle da će baš Opra da im "otme" su medijsku pažnju?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana