Ne pričam o svom privatnom životu

Agencije
Ne pričam o svom privatnom životu

Glumica Keri Vošington, koja je nedavno proglašena za najbolje obučenu poznatu ličnost od strane "Veneti Fera", slikala se za naslovnicu časopisa "Glamur". Tom prilikom je rekla nešto i o svom privatnom životu.

Keri Vošington je izgledala prelijepo na fotografijama za oktobarsko izdanje časopisa "Glamur", noseći na sebi elegantnu crvenu "Dior" haljinu.

Na ostalim fotografijama pozirala je u unutrašnjosti privatnog aviona.

Keri je poznata po tome da ne voli da otkriva detalje o svom privatnom životu. Ovom prilikom je otkrila kako se tajno udala u junu .

"Kroz iskustvo koje imam, naučila sam da ne treba mnogo da pričam o svom privatnom životu. Ranije sam pričala o svojoj intimi, baš kada sam bila na naslovnici časopisa "In Style Wewwings". Tada sam bila vjerena za glumca Dejvida Moskoua. Nisam mogla da se okrenem i da kažem da želim da pričam samo o dobrim stvarima. Sada znam šta treba da otkrivam, a šta ne."

Keri je bila vejrena za glumca Dejvida Moskoua u periodu od 2004. do 2007. godine, kada se par rastao. Od juna 2013. udata je za NFL zvijezdu Namdija Asomuga.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana