Ne mogu da izbrojim koliko puta su mi rekli da nisam seksi

Agencije
Ne mogu da izbrojim koliko puta su mi rekli da nisam seksi

Lik En Hatavej krasi novembarsko izdanje magazina "Harper’s Bazaar", a lepa glumica se u intervjuu osvrnula, između ostalog, na neka neprijatna iskustva u svojoj karijeri...

Dobila je Oskara za ulogu Fantine u filmu "Jadnici" Toma Hupera, udala se, i izborila sa zlonamjernim komentarima koji već duže vrijeme kruže na njen račun - ova hrabra i ljupka dama živi svoj život najbolje što umije i nema namjeru da se preda.

"Da kucnem u drvo, iako sam do sada imala dosta uspjeha, nije bilo nimalo lako. Mnogi režiseri rekli bi mi da nisam odgovarajuća osoba za neku ulogu , a ne pamtim više koliko puta do sada mi je rečeno da nisam seksi", izjavila je poznata glumica.

"Ali, moj odgovor je bio ‘Ja mogu da postignem mnogo toga’. To što svoju seksipilnost ne iskazujem javno, ne znači da ne mogu da postanem takva djevojka kada su uloge u pitanju. To je moj posao, ono što radim. Moj zadatak je da postanem neko drugi. Upotrebi maštu, druškane".

Nakon osvojenog Oskara, bilo bi logično pomisliti da će filmski režiseri početi da je zasipaju ponudama. Ali, za En, stvari su bile upravo suprotne.

"Bila sam u krizi. Ali sada znam da ću biti dobro. Zaista ću biti dobro. Mnogi reditelji izjavili bi da misle da sam savršena za neku ulogu, ali da nisu sigurni kako bi me publika prihvatila zbog negativnih stvari koje su me pratile", objašnjava glumica.

A onda je nazvao Kristofer Nolan. "Čim je objavljena vijest da sam dobila ulogu u filmu "Interstellar", telefon je, srećom, opet počeo da zvoni", navodi En.

"Ljudi nisu bili prijatni prema meni. Ali, to mi je omogućilo da rastem kao čovjek. Zahvaljujući tome, postala sam mnogo saosećajnija i brižnija osoba. I nimalo mi nije žao zbog toga", zaključila je lepa glumica.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana