Nazivali je pogrdnim imenima, a danas je nova miljenica Amerike

Agencije

Šarlot Mekinej, koja se proslavila provokativnom reklamom za burger koja se emitovala na Superboulu, otkriva kako je izgledalo njeno djetinjstvo, ali i da li joj smeta poređenje s Kejt Apton.

Dvadesetjednogodišnjakinja koju je u nedjelju uveče gledalo preko 100 miliona ljudi otkriva da je u školi bila žrtva zlostavljanja vršnjaka. Zlostavljanje je trajalo dugo, a rezultiralo je time da napusti školu sa 17 godina.

"Djevojčice su bile nepristojne, nazivale su me kurvom, silikonjarom, bilo je brutalno, baš brutalno. Bacale su pivo na mene, samo zato što sam bila najljepša u školi. Posebno mi je bilo teško kada su mi sa 14 godina porasle grudi i nisam znala šta da radim s njima. Na sreću, imala sam stariju sestru koja mi je rekla da te djevojke ne smeju da mi budu važne", istakla je Šarlot.

Osim zlostavljanja koje je trpjela u školi Šarlot kaže da je vodila bitku sa diskleksijom, što je takođe jedan od razloga zašto je napustila školu.

U međuvremenu, Šarlot sve više upoređuju sa Kejt Apton. Iako ove dvije plavuše nesumnjivo liče ona kaže da želi da bude više od dvojnice Kejt Apton.

"Njena karijera je sjajna, ali ja želim da odem dalje. Nadam se da ćemo se u budućnosti razlikovati", zaključila je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana