Navijačko ludilo u Engleskoj

Glas Srpske
Navijačko ludilo u Engleskoj

Poznato je da navijačima svašta pada na pamet kad krene "ludilo" Svjetskog prvenstva u fudbalu.

Tako je 34-godišnji Englez Li Brej iz Bristola cijelu kuću ofarbao u boje engleske reprezentacije, a čak su mu i komšije malo priskočili u pomoć, pa se uklopili u "štimung".

Li Brej veliki je navijač "gordog Albiona" i vjeruje da ovog puta Vejn Runi i društvo mogu do kraja. Zato je u čast izabranicima Fabija Kapela oslikao cijelu kuću, a dvorište ukrasio engleskim zastavama.

- Zaista vjerujem da možemo do kraja u Južnoj Africi. U čast igračima ukrasio sam svoju kuću, a sad navijači iz cijelog grada i okoline dolaze da bi se fotografisali i podržali Englesku - rekao je Brej.

Zaista, što se navijačke ludosti tiče, tu ponekad nema granice. Prisjetimo se samo i ludog alžirskog navijača, koji se na utakmici protiv Slovenije popeo na sam vrh stadiona.

Neki drugi pojedinci imaju na umu sasvim druge stvari. S obzirom na to kako su Englezi odigrali utakmicu protiv Amerikanaca, možda je baš prisustvo lijepe Dejzi popravilo raspoloženje mnogima od nesrećnih fanova.

Spomenuta mlada dama je, naime, vjerovatno iz propagandnih razloga, utakmicu na jednom od londonskih trgova pratila obučena samo u mali bikini, a u poluvremenu se smješkala fotografima koji nisu propustili da ovjekovječe trenutak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana