Natu Bekvalac čuvaju Ćazimove gorile

Glas Srpske
Natu Bekvalac čuvaju Ćazimove gorile

Pop pjevačicu Natašu Bekvalac na nedavno održanom nastupu u Novom Pazaru čuvale su gorile Ćazima Osmanija, koji joj je ugovorio upravo ovaj kontroverzni albanski biznismen.

- S obzirom na to da je Nata pravoslavka, mnogobrojni Novopazarci bili su razočarani njenim dolaskom jer su očekivali nekoga poput Dina Merlina ili Emine Jahović, ali nju nikako. Kada je njen dragi Ćazim dobio informaciju da Nata nije dobrodošla u ovu čaršiju, uzeo je stvar u svoje ruke i poslao joj svoje obezbjeđenje, koje je njegovu voljenu čuvalo kao zenicu oka. Gorile su se potrudile da ispoštuju bosa Feliksa tako što Bekvalčevoj niko nije mogao da priđe, pa su tako pojedini njeni fanovi ostali bez zajedničkih fotografija sa svojom ljubimicom - kaže izvor blizak novosadskoj pjevačici i dodaje da je nekoliko Natašinih obožavalaca ovaj "embargo" baš teško podnijelo.

Inače, da biznismen kojeg hrvatski i njemački mediji dovode u vezu sa brojnim kriminalnim radnjama vodi računa o svojoj nježnijoj polovini, govori podatak da je on prati na gotovo svim gostovanjima, a nedavno su njih dvoje bili zajedno na njenoj tezgi u Cirihu, sa gorilama koje se od njih ne odvajaju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana