Nataši ponestalo novca na ljetovanju

Glas Srpske
Nataši ponestalo novca na ljetovanju

Nakon što je pop pjevačica Nataša Bekvalac uživala nekoliko dana u luksuznom hotelu na Crnogorskom primorju koji je papreno platila, navodno joj je ponestalo novca, pa se smjestila kod prijateljice u pansion znatno nižeg ranga.

- Čim se vratila sa Ibice, Nataša se sa sestrom Kristinom i njihovom djecom uputila u Crnu Goru, gdje su nekoliko dana uživale u luksuznom hotelu -  rekao je izvor blizak pjevačici.

- Pošto je, kako se priča, gotovo sve pare spiskala u Španiji i na luksuznom odmoru na Svetom Stefanu, Nati je ponestalo novca, pa je bila primorana da se zadovolji hotelom nižeg ranga. S obzirom na to da joj je drugarica menadžerka u jednom takvom objektu, ona je Bekvalčevoj ponudila da bude kod nje i to za džabe. Pjevačica se, čujem, nije dvoumila, već je bez razmišljanja prihvatila ponudu svoje drugarice odlučna u namjeri da se sunča i kupa do kraja sezone - završava izvor.

Naravno, ova informacija je ostala neprovjerena, jer se Nata nije javljala na pozive novinara. Ali nakon luksuznog ljetovanja na Ibici i Svetom Stefanu, nije ni čudo da je ostala praznog novčanika.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana