Nataši Bekvalac dotrajali silikoni

Agencije
Nataši Bekvalac dotrajali silikoni

Kod Nataše Bekvalac očigledno je vrijeme za remont silikona u grudima što i ne čudi, pošto je prošlo deset godina od ugradnje, pišu beogradski mediji.

Na posljednjem nastupu, u finalu "Survajvera", Nataša se pojavila u uskoj kratkoj haljinici, a mnogi su tada komentarisali da je haljinica iz kategorije "više otkriva, nego što pokriva", pa su grudi bile u prvom planu.

- Nataša je pokazala grudi u izdanju "kud koje, mile moje". Nema šta, ako oko laže, kamera i fotoaparat ne lažu - rebarca sjevnula, a grudi se razbježale svaka svojim putem - jedan je od komentara poslije Natinog nastupa.

Novosadska barbika očigledno je ušla u seriju provokativnih nastupa, pa je gledaoce te večeri u prenosu finala rijalitija "Survajver" počastila pogledom na donji veš.

Ona je i tokom nedavnih nastupa u BiH i Hrvatskoj više puta fotografisana u problematičnim haljinama, koje su se providjele do te mjere da su njeni fanovi mogli imati savršen uvid u njene grudi. Pjevačica je ove godine znatno promijenila svoj imidž i sve više se oslanja na svoje ženske seksi atribute.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana