Nataša odmara na jahti sa albanskim biznismenom

Glas Srpske
Nataša odmara na jahti sa albanskim biznismenom

Nataša Bekvalac, kako pišu srpski mediji, trenutno provodi vrijeme u Poreču na jahti "Megaladona" albanskog biznismena Ćazima Osmanija, zvanog Feliks, sa kojim se navodno viđa. Pjevačica se na pomenutoj plaži ranije odmarala nekoliko dana, da bi potom otišla za Skoplje, gdje je imala nastup i ponovo se vratila u Poreč.

Ćazim Osmani, za kojeg se već uveliko priča da je novi partner Nataše Bekvalac, dobar je drug njenog bivšeg momka Lole Lakovića, zbog kojeg je bježala od kuće.

Izvor blizak dvojici prijatelja tvrdi da Laković nema ništa protiv toga što je Nata bliska sa Osmanijem.

- Lola i Nataša su svoju vezu odavno završili i njemu nimalo nije žao što je sada u kontaktu sa njegovim drugom. Prihvatio je to, pa ne bi bilo ništa čudno da se sve troje uskoro sastanu i prisjete se starih vremena - tvrdi izvor blizak biznismenu.

Bekvalčeva je navodno zbog Lole svojevremeno pobjegla iz roditeljskog doma. Živjela je u kući Lakovića u Podgorici i priželjkivala da se uda za njega. Međutim, ovu priču okončao je njen otac, čuveni fudbalski trener Dragoljub Bekvalac, koji je otišao u Crnu Goru i uspio da ubijedi kćerku da se vrati kući.

Inače, Lola je široj javnosti poznat po ulozi u spotu za pjesmu "Lična karta" Ace Lukasa, a prije više godina bio je vlasnik noćnog kluba "Majami" u Budvi.

Natašin prijatelj Ćazim Osmani u braku je sa Petritom, sa kojom ima troje djece. Ali, iz vanbračnih veza, kako tvrde upućeni, on ima još petoro djece.

Inače, njegova supruga Petrita živi u njemačkom gradu Hamburgu. Natinog oca, kako kažu upućeni, potresla je priča o navodnoj vezi njegove kćerke sa albanskim biznismenom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana