Nataša i Hana napuštaju Srbiju

Glas Srpske
Nataša i Hana napuštaju Srbiju

U želji da se povuče i zaštiti sebe i svoju jedinicu Hanu od neprekidne medijske pažnje, Nataša Bekvalac je odlučila da na izvjesno vrijeme napusti Srbiju i sa kćerkicom otputuje u Crnu Goru.

- Kada je Dača objavio da ima novu djevojku, Nataša je mislila da će medijska pažnja potrajati nekoliko dana. Međutim, sada je shvatila da interesovanje javnosti za njega i Tanju Vračarić ne jenjava, a da je i ona uključena u cijelu priču protiv svoje volje, pa je odlučila da se malo skloni. Ona planira da za vikend spakuje kofere i sa Hanom ode u Crnu Goru, gdje bi trebalo da se zadrži sedam dana. Ako ih vrijeme posluži, postoji mogućnost i da produže boravak, ali to će odlučiti naknadno - kaže izvor blizak pjevačici i dodaje da je Nataša donijela tu odluku poslije dužeg razmišljanja.

Iako mnogi misle da je jaka i da je ne pogađa ništa što se priča i piše, Nataša nije takva, tvrdi izor.

- Veoma emotivno preživljava sve. Uostalom, kada je objavljeno da se razvode, otišla je na Zlatibor ne bi li se makar malo sklonila od medija, ali ste je pronašli pa se poslije nekoliko dana vratila u Novi Sad - dodaje taj izvor.

Nataša je ponovo došla u situaciju da ne može više da izdrži pritisak javnosti, pa će otputovati sa Hanom, jer nju prije svega želi da zaštiti. Nikome čak ne želi ni da kaže gdje će odsjesti da bi je što teže pronašli, a navodno će jedino biti u kontaktu sa prijateljima i porodicom putem telefona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana