Nataša i Dača se razvode zbog Koleta

Glas Srpske
Nataša i Dača se razvode zbog Koleta

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović, poznati par, stavili su tačku na svoj brak. Status koji je pjevačica postavila na svojoj fan stranici na "Fejsbuku" značio je upravo to - da se razvode.

Prema saznanjima beogradskih medija, kap koja je prelila čašu i stavila konačnu tačku na Natašin brak sa Dačom bila je informacija da se pjevačica vidjela sa svojom velikom ljubavlju Miodragom Kostićem Koletom.

- Nataša nije bez razloga tada prokomentarisala da će joj priča o viđanju sa Koletom uništiti brak, jer su ona i Dača u posljednjih nekoliko mjeseci imali dosta nesuglasica, baš oko silnih napisa u medijima u kojima je povezivana sa drugim muškarcima. Informacija da se vidjela sa Koletom prelila je čašu - kaže dobro obaviješteni izvor i dodaje da Dača više nije mogao da izdrži takav teret javnosti.

Drugi izvori, pak, navode da je Dača Natašu zbog viđanja sa Koletom prevario sa izvjesnom Milicom D.

Ni Danilo, ni Nataša nisu se još oglasili u medijima da potvrde ili demantuju priču. Nataša je na "Fejsbuku" okačila tužnu poruku u kojoj kaže da prolazi kroz težak period.  

- Sljedeće sedmice Nataša će dati zvanično saopštenje, do tada vas molim da se strpite - saopštila je medijima Natašin menadžer Ivana Nikolić.

Nataša Bekvalac i Danilo Ikodinović su u subotu popodne posjetili svog zajedničkog advokata i predali mu papire za razvod braka. Kako prenosi portal "svet", u pitanju je sporazumni razvod.  

Proslavljeni vaterpolo reprezentativac Danilo Ikodinović i pjevačica Nataša Bekvalac vjenčali su se 2006. godine, a sljedeće godine su dobili kćerkicu Saru.

Ikodinović je 2008. godine doživio stravičnu nesreću vozeći motocikl, poslije koje je jedva izvukao živu glavu, a kao posljedica je ostala povrijeđena desna ruka, koju otežano koristi.

Vezani naslov:  Dača ostavio Natašu Bekvalac

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana