Nataša Bekvalac u Parovima za 200.000 evra

Glas Srpske
Nataša Bekvalac u Parovima za 200.000 evra

Pored toga što je imala zapaženu ulogu u seriji "Žene sa Dedinja", Nataša Bekvalac bi uskoro mogla da postane i rijaliti zvijezda ukoliko joj producenti Televizije "Hepi" isplate honorar od nevjerovatnih 200.000 evra.

Produkcija ovog šoua je ponudila ovu sumu Nataši za učešće sa partnerom po sopstvenom izboru, a kako saznaju srpski mediji, osim sa njom, producenti pregovaraju i sa Borom Đorđevićem i još nekim članovima "Riblje čorbe", kao i sa Žikom i Jelenom Živanović iz grupe "Zana".

- U toku su pregovori sa Natašom Bekvalac, kojoj je ponuđena vrtoglava suma da uđe u "Parove". Pjevačici je ponuđen ulazak sa partnerom po sopstvenom izboru na vremenski period koji sama bude odabrala. Ukoliko ovaj dogovor ne bude postignut, organizatori su voljni da Nataša uđe i sama, i to kao svojevrsna domaćica rijalitija. Oni bi napravili dogovor s njom i što se tiče vremenskog perioda koji bi ona provela u "Parovima", pa bi za taj novac morala minimum pet dana da boravi u rijalitiju, što je njihova posljednja ponuda - otkriva izvor blizak produkciji rijalitija "Parovi".

Natašino učešće potvrdio je i izvor blizak pjevačici.

- Nataša je dobila ponudu da boravi u rijalitiju "Parovi" krajem decembra, a producenti su joj nudili ulazak sa nekim koga ona odabere. Naravno, ona ne bi mogla da uđe na neki duži period u bilo koji rijaliti zbog kćerke Hane - ispričao izvor blizak Nataši.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana