Nataša Bekvalac: Porodični provod na Zakintosu!

Agencije
Nataša Bekvalac: Porodični provod na Zakintosu!

Beograd - Pop zvezda Nataša Bekvalac proteklog vikenda održala je koncert na grčkom ostrvu Zakintos i do posljednjeg mjesta napunila klub Plus.

Koncert je otvorila svojim najnovijim hit singlom Kraljica novih ljubavi, a u naredna dva sata Nataša i njen šestočlani bend izveli su kako brojne hitove koji su obilježili njenu karijeru, tako i hitove domaće i svjetske muzičke scene.

Budući da je za nastup vladalo do sada nezapamćeno interesovanje, te da je nekoliko stotina ljudi bilo uskraćeno da uživo čuje Natašu, organizatori iz najveće turističke agencije za mlade Rapsodi Modena travel odlučili su da odmah ugovore još jedan koncert, tako da će pop zvijezda ponovo nastupiti na jednom od najljepših ostrva Grčke 1. avgusta.

Bekvalčeva je svoj boravak u Grčkoj iskoristila i za porodično ljetovanje.

Naime, Nataša i njena mlađa sestra Kristina na Zakintosu borave sa kćerkama Hanom i Petrom.

Sestre Bekvalac uživaju na najlješim plažama Zakintosa, što se može vidjeti i po fotografijama koje Kristina objavljuje na društvenoj mreži Instagram.

Po povratku u Beograd, Nataša privodi kraju rad na novom albumu, ali se i sprema za prvi razred, budući da njena kćerka Hana  od septembra kreće u osnovnu školu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana