Nataša Bekvalac otkrila kako je skinula 10 kilograma za mjesec dana

GS
Foto: Instagram

Izgled Nataše Bekvalac je uvijek bio na meti komentara. Pa čak i kada bi tvrdila da se ugojila, novosadska barbika je oduvijek važila za veliku ljepoticu i oduševljavala sa svojom prirodnom ljepotom.

Pored zanemarljive oscilacije u kilogramima, pjevačica je u posljednje dvije godine dovela svoju liniju do savršenstva.

Iako kaže da genetika igra veliku ulogu u njenom izgledu, ona ujedno otkriva i da je za njen savršen izgled poslije četrdesete godine veoma zaslužan i disciplinovan odnos prema hrani.

- U mojim godinama nema govora o tome da mogu da jedem šta želim i kada želim ili uopšte ne vježbam. Prije 15 godina mogla sam da kažem da je to samo moja genetika, ali sada su se stvari promijenile. Svaki dan imam tačan plan – znam koju hranu jedem, koliko vode pijem i koliko se krećem. Moram da budem u vrhunskoj formi u svakom trenutku. Ako propustim deset dana vježbanja, to se mnogo primijeti - otkrila je Bekvalčeva jednom prilikom za Kurir TV.

Kako prenosi "Hello", ona je iz svog jelovnika izbacila pekare, krompir, soju, pasulj, boraniju, testeninu, grašak, pirinač, grickalice, slatkiše i sokove i uz pomoć novog režima ishrane - za mjesec dana smršala deset kilograma.

Kako otkriva, voće je jela samo nedjeljom, a smjela je da jede sve vrste mesa, samo da nije pretjerano masno. Iz ishrane nije izbacila jaja i mliječne proizvode, ali je naglašava da ipak ne jede previše sira i fete.
 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana