Nata piše knjigu o svojoj ljubavi

Glas Srpske
Nata piše knjigu o svojoj ljubavi

Poslije brojnih novinara, glumica i modnih kreatorki i Nataša Bekvalac odlučila je da postane pisac.

Sve što joj se dešavalo posljednjih godina, i lijepo i ružno, ona će pretočiti u knjigu. Doduše, ona nije precizirala da li će u knjizi opisati svoj brak i razvod sa Danilom Ikodinovićem, ne želeći da otkriva detalje knjige.

- Pišem knjigu o svojoj najvećoj ljubavi i to na nagovor prijateljice kojoj je pisanje profesija. I čitaćete je, nadam se, uskoro. Iskreno, moja najlepša i najveća ljubavna priča je trajala dugo, pa mi treba vremena da se osamim i da je napišem - otkrila je Nataša i prvi put prokomentarisala priče o njenim navodnim nevjerstvima i tračevima koji je prate.

- Bilo je tu silnih priča o mojim navodnim neverstvima, ali te izmišljotine više govore o ljudima koji ih plasiraju nego o meni i mom bivšem bračnom partneru. Preljuba se vrlo jednostavno rešava. Niti sam peglala, niti gužvala tuđu posteljinu, niti imam nameru da to u budućnosti radim. Međutim, nekoliko puta sam platila ceh svoje nepromišljenosti i cena nije bila mala - rekla je Nata i dalje ne dajući odgovor da li je upravo Danilo njena najveća ljubav.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana