Narod bira: Džoni najbolji glumac, Eminem muzičar godine

Glas Srpske
Narod bira: Džoni najbolji glumac, Eminem muzičar godine

U dvorani "Nokia teatra" u Los Anđelesu u srijedu naveče tradicionalno su dodijeljene nagrade "People's Choince", kojima obožavaoci nagrađuju omiljene glumačke zvijezde, pjevače, TV serije i filmove, a svojevrstan su "barometar" popularnosti prije početka holivudske sezone dodjele drugih nagrada, poput "Oskara". Pobjednici ovogodišnje dodjele nagrade su film "Sumrak", a obožavaocima je najmiliji glumac Džoni Dep, dok im je najdraži komičar Adam Sendler.

Uz zaljubljene vampire, publici su simpatični bili i bahati doktor Haus i reper Eminem. Obožavaoci su ocijenili da je "Sumrak" najbolji film i drama, a glumci u filmu Kristen Stjuart, Robert Petinson i Tejlor Lautner osvojili su nagradu za najbolju glumačku ekipu. Stjuart je odnijela i priznanje za najbolju glumicu. Konkurencija joj je bila jaka, riječ je o glumicama Anđelini Džoli i Džuliji Roberts. Džeki Čen je najbolji akcioni heroj, dok je njihov kolega Adam Sandler najbolji komičar. Za omiljeni porodični film izabran je "Toj Stori 3".

U kategoriji muzike dominirao je Eminem. Njegovi fanovi dodijelili su mu priznanje za najboljeg hip-hop umjetnika, a njegov duet sa Rijanom "Love the Way You Lie" omiljena je pjesma i spot. Keti Peri je dvostruka pobjednica, u kategoriji najbolje pjevačice i onlajn senzacije. Rijana, Ašer i Tejlor Svift omiljeni su pop, R'n'B i kantri muzičari.

Za dodjelu "People's Choice Awareds" karakteristično je da fanovi biraju pobjednike u svim kategorijama. Organizatori su izvijestili da je ove godine glasalo 175 miliona obožavaoca putem interneta i ostalih društvenih mreža. Ukupno su dodijeljene 44 nagrade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana