Naomi uživa u ludim noćnim zabavama

Glas Srpske
Naomi uživa u ludim noćnim zabavama

Kraljica modnih pista, ali i svih svjetskih tabloida, Naomi Kembl ljeto provodi sa svojim momkom, ruskim milijarderom Vladislavom Doroninom, na jahti usidrenoj u mondenom ljetovalištu na jugu Francuske, St. Tropezu.

Osim toga što uživaju u čarima sunca i mora, supermodel i ruski naftni magnat uživaju i u divljim noćnim zabavama.

Naomi, koja je poznata po svom drskom i bahatom ponašanju, ni Vladislav nije uspio da smiri, ali možda ga je upravo time i osvojila. Tokom njihovog odmora u Italiji, Crna Pantera je navodno udarila lokalnog paparaca, koji je pokušao da ih fotografiše i time još jednom potvrdila svoju narav.

Ipak, ti agresivni ispadi teško će nadmašiti više od 22 godine uspješne manekenske karijere, koju je započela kao 15-godišnjakinja, kada je snimila prvu značajnu reklamnu kampanju. Iste godine modni časopis "Elle" Naomi je stavio na naslovnu stranicu. Tadašnjem uredniku govorili su da je to najluđi potez ikad, jer je stavio maloljetnu crnkinju na prvu stranicu. Međutim, poslije nekoliko mjeseci to se pokazalo kao pravi modni pogodak. Angažovao ju je magazin "Vogue", pa je postala prva crna manekenka koja je krasila njihovu naslovnicu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana