Naomi radila Versaće reviju poslije 15 godina FOTO

Agencije
Naomi radila Versaće reviju poslije 15 godina FOTO

Naomi Kembel možda ima 43 godine ali djeluje upola mlađe, što je i demonstrirala na reviji modne kuće "Versaće" u okviru Nedjelje visoke mode u Parizu koju je otvorila u crnom providnom bodiju ogrnuta džemperom.

Posljednji put Naomi je radila reviju za "Versaće" prije 15 godina. Njen povratak bio je trijumfalan, pošto je britanska tamnoputa ljepotica sa nadimkoma crna pantera pokazala zavidnu genetiku - na njenom licu i tijelu kao da se u međuvremenu ništa nije promjenilo.

- Veoma sam srećna što radim sa Donatelom Versaće. Znamo se već 25 godina i osjećam se kao dio porodice. Svi su veoma srdačni – kazala je Naomi.

Manekenka se osvrnula i na poznanstvo sa Donatelinim pokojnim bratom Đanijem: – Osim što je bio jedan od najcijenjenijih i najinspirativnijih dizajnera svih vremena, meni je bio kao brat... uvijek je bio tu za mene i u dobru i u zlu. Sjećanje na njega nikada neće izblijedeti. Kao što pretpostavljate, ovo je veoma emotivno veče za mene. Velika mi je čast što sam ovdje – kazala je Naomi.

Donatela je bila jednako uzbuđena što Naomi nosi njene modele: - Ovu kolekciju za Atelier Versace kreirala sam sanjajući o savršenoj estetici crno-bijele ere. Htjela sam da je osvježim i predstavim seksi prefinjenu ženu sa jakim stavom. Samo istinska ikona kao Naomi Kembel mogla je da otvori takvu reviju – kazala je Donatela.

Mnogo poznatih lica bilo je među publikom koja je došla da vidi Naomi i nove Donateline komade koje je kreatorka skrojila za sezonu jesen/zima 2013/14; među njima su bile i glumice Uma Turman, Ema Roberts i Mina Suvari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana